Intakegesprek

Informatie over pruiken & selectie

Intakegesprek
U maakt binnen 5 werkdagen een afspraak voor een eerste (gratis) intake gesprek, dat plaats zal vinden in een speciale ruimte die is afgesloten van onze kapperszaak. Tijdens deze ontmoeting wordt u op basis van uw wensen uitgebreid geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en haarwerken. Als u ten gevolge van chemotherapie een pruik nodig heeft en u komt vóórdat u met de kuur begint, kunnen wij nog van uw eigen haarkleur en model uitgaan. Ons doel is om u zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat u gerust kunt zijn over het eindresultaat: een pruik die bij u past.

Informatie over pruiken
Pruiken kunnen in elk gewenste kleur, model en structuur geleverd worden. U kunt kiezen uit twee materialen: een synthetische pruik of een van echt haar. Pruiken gemaakt van echt haar voelen uiteraard ook aan als echt haar. Een kwalitatief goede synthetische pruik ziet er uit als echt haar en voelt zacht en natuurlijk aan. Een pruik van echt haar gaat langer mee, vergt wel meer onderhoud en is veel duurder dan een synthetische pruik. Synthetische pruiken zijn gemakkelijk te verzorgen omdat ze een speciaal procédé hebben ondergaan, waardoor het model behouden blijft, zelfs na een wasbeurt.

Voor een selectie van onze pruiken kunt u hier klikken

Selectie van pruiken
Tijdens het intake gesprek maakt u een selectie van een aantal modellen. Na een paar dagen komt u bij ons terug in onze kapperszaak in Middelburg, of indien u dit liever wilt, komen wij naar uw huis om de modellen te passen.